Dispenser

Hondenpoep zakjesdispenser 


De poepzakjesdispenser van DepoDog biedt aan iedere voorbijganger een hondenpoepzakje van DepoDog aan.
Wij adviseren om de dispenser op te hangen aan een verkeerspaal of lantaarnpaal. Het liefst op ooghoogte zodat kinderen er geen zakjes uit kunnen halen.
Maar wij verkopen ook aparte palen met zelfzettende voet mocht u geen bevestigingspaal op de gewenste plek hebben.

De DepoDog zakjesdispenser wordt gemaakt van zeer dik materiaal en is nagenoeg hufterproof. De kleur of opdruk mag u helemaal zelf kiezen. Standaard hebben wij lichtgroene of donkergroene op voorraad. Dus levering binnen 3 werkdagen!

De poepzakjes die in de Junior kunnen zijn vanzelfsprekend van de kwaliteit van DepoDog; extra dik en met hengsels. Waar u de dispenser ook aan ophangt, wij adU kunt de dispenser ophangen aan een lantaarnpaal of verkeerspaal. 
 
Beugel Bammens dispenser
Beugel voor bevestiging DepoDog Junior aan Bammens afvalbak
Een handige robuuste beugel voor bevestiging dispenser op de Bammens Capitole
Vraag Offerte aan
DepoDog Junior lichtgroen
DepoDog Junior Dispenser
Een compacte dispenser waar 400 hondenpoepzakjes in passen. Voor plekken waar wel afvalbakken staan maar nog geen poepzakjes worden aangeboden. Heel eenvoudig te bevestigen aan lantaarnpaal of verkeer
Vraag Offerte aan
DepoDog Junior XL
DepoDog Junior XL, 600 hondenpoepzakjes
Een extra grote maar toch compacte dispenser waar 600 hondenpoepzakjes in passen. Juist voor die plekken waar veel hondenbezitters gebruik maken van de hondenpoepzakjes.
Vraag Offerte aan
DepoDog Wood, unieke houten hondenpoepzakjesdispenser
DepoDog Wood, de houten dispenser voor hondenpoepzakjes.
Bijzonder, een houten dispenser waar 400 hondenpoepzakjes in passen. Dit ziet er heel fraai uit in de parken en bossen waar hondenpoep moet worden opgeruimd. Eenvoudig te bevestigen aan boom of paal.
Vraag Offerte aan

Recreatie, camping of jachthaven?