DepoDog, zo begon 't

Begin jaren '90 ging Jan Willem Helms op vakantie en zag een product wat in Nederland nog niet verkrijgbaar was; de hondenpoepbak. 
Terug in Nederland onderzocht hij de mogelijkheden om ook hier hondenpoepbakken te plaatsen. De hondenpoep lag overal, maar was er voldoende draagkracht om ook hier de poep netjes op te ruimen? En wilde gemeenten wel de hondenbelasting gebruiken om de producten te plaatsen, te legen en bij te vullen.
Zou het werken? 

Hij begon met importeren van de hondenpoepbak maar was niet helemaal tevreden over de kwaliteit hiervan. Zakjes kwamen er moeilijk uit, techniek liet te wensen over.
Samen met diverse gemeenten en (inmiddels) onze vaste producent ontwikkelde hij een hondenpoepbak die de kwaliteitseisen wel doorstond; DepoDog.

Maar niet alleen de hondenpoepbak moest voldoen, minstens zo belangrijk zijn natuurlijk de hondenpoepzakjes; niet te dun, ondoorzichtig, extra dik/sterk etc.
De eerste gemeente was enthousiast. En er volgden meer gemeenten. En gelukkig ook hondenbezitters die zeker de hondenpoep wilden opruimen als de gemeente bereid was om poepzakjes te leveren.

Inmiddels zijn wij jaren verder en zijn er ook diverse producten bij gekomen; DepoDog Junior, DepoMat, DepoDog Small, verwijsborden etc. Maar wel allemaal betrekking op het oplossen van het hondenpoepprobleem. 

Onze jarenlange ervaring delen wij graag met u. Misschien werkt u bij een gemeente, heeft u een camping, bent u een hondenbezitter of heeft u veel ergernis over de hondenpoep bij u op de stoep.
Neem contact met ons op. Wij denken met u mee en bieden u graag vrijblijvend onze kennis.

Bedankt voor het opruimen van de hondenpoep,

namens al uw buren
Team DepoDog

 

 

Recreatie, camping of jachthaven?